Svar!

Linda säger:
Sofie! En ärlig fråga, du ber vid flertal gånger dina läsare att kommentera, skriva bra och mindre bra saker. Men varje gång någon skriver något mindre bra om din ridning eller om någon av dina hästar så är det ofta som du svarar arg i din blogg och ber folk att sluta vara elaka. I vanliga fall så bör ju folk inte lägga sig när de inte känner varken häst eller ryttare, men när du ber om kritik, varför tar du inte emot den. Självfallet så kan du ju argumentera emot, men att nästintill håna människor är enligt mig att gå lite för långt!(Jag kommer in på detta genom att du skrivit om elaka kommentarer, vissa kommentarer är även rent utav elaka och fruktansvärda, nu är det kritiken jag pratar om).
Fin utveckling med den grå, den ser mer framme ut i de senare klippen och slår inte in näsan lika mycket som i första klippet! :)

Sofie svarar:

Yes jag skriver att jag gärna vill höra åsikter från mina läsare, ber då om rättvisa ärliga åsikter. Tar gärna kritik, det är inte det som är problemet att jag inte tål att höra er säga dom mindre bra sakerna men när man får kommentarer som tex "Du är ful du borde inte få rida" eller "jag tycker du suger, du har bara bra hästar och dom har du förstört" Det är bara några exempel. Dom kommentarerna kan inte på något sätt hjälpa mig att förbättra ridningen, mig själv eller mina hästar utan är bara till för att kränka mig. Eller som den omtalade diskussionen "Inte för att vara elak men du är inte så duktig på att rida" den kan inte heller på något sätt hjälpa mig att förbättra, okej om någon tycker att jag suger, fine, är inget proffs men då måste man även kunna säga vad som kan bli bättre inte bara - you suck.
Hoppas det var förklaring.
Sen när någon säger "klarar man inte av att få elaka kommentarer ska man inte ha en blogg" det tycker jag är sjukaste kommentaren nånsin, så bara för att man har en blogg så är det okej att vara elak mot någon? Det är precis som att säga "klarar man inte av att bli mobbad så ska man inte ha något liv" man har ingen rätt att mobba någon för att den är tjock, har glasögon, är rödhårig eller något sånt!!
Tycker snarare att klarar man inte av att vara snäll på internet så borde man inte få ha någon dator :-)

ILY

JAG ÄLSKAR DIG ♥




fina korvar!

Pedro har ridit mina hästar under helgen när jag varit borta och alla har tydligen varit duktiga, imorn ska jag träna innan han åker hem igen :( Ska bli roligt att träna iaf!

Rozaro igen

Eftersom förra filmen på Rozaro inte gick att se så lägger jag upp den igen.
Har precis börjat träna piaff, han blir lite för snabb ibland och tappar takten (så klart som alla hästar som inte har tränat det så mycket!) Han är utbildad på det men är många år sen och plockades bort som dressyrhäst då han tydligen var för het och stressad och har därför gått som hopphäst i 2 år nere i Portugal! Trevlig häst men het och känslig. Blir än så länge lite väl ihopkrullad i formen men alla tränare säger att han hellre får gå så, eftersom han redan sen innan har en tendens att slå sig fri också när han blir het.
Han är "Arn hästen", alltså gjorde rollen som Arns lilla häst i filmerna... :)
Till Salu.

Globen

Jag va 2 dagar i globen i år och köpte lite små saker. Inget jättemärkvärdigt eller speciellt eller egentligen nödvändigt men roliga fina saker.

RSS 2.0