cookie <3


Perra

Så himla fin och trevlig och mysig, vacker och underbar på alla sätt! Dock haft lite problem att muskla sig i ryggen (jobbat honom 1 månad från marken bla för att försöka bygga upp osv men inte hjälpt) Ska in på tisdag och kolla hans rygg då han även sparkar bakut ganska mycket vissa dagar när man rider medan andra dagar inte alls!

fina sagohäst


Hingst

Många som fråga vilken hingst Toto är betäck med. Hon är dräktig med ingen mindre än legenden INDOCTRO!
Ser så mycket fram emot fölet!
Fölet kommer alltså bli e: Indotro ue: Balou du Rouet.
Spännande att se vad det blir.
Klicka på bilden.

:):)

Haft en rolig dag idag i stallet, Natalie var med och red hästar med mig, hon har nydligen fått ta bort sin fna unghäst så hon fick rida Amex idag!  Hon red även Perra vilket gick superbra! Länge sen vi sågs så det var verkligen roligt. Alla hästarna hemma mår bra och går väldigt bra för tillfället. Har ett helt stall fullt med toppenhästar verkligen!

virrpanna

Vilket litet yrväder till häst, förstår inte vad min mamma mena när hon sa att jag borde träna styrbarheten...
Jag avgudar denna häst. Även om det är full fart, ej styrbart och fladdrigt så är man aldrig orolig, han gör inget dumt och är så himla glad och positiv och härlig. Tycker att han äntligen börjat runda på sig lite också?

nya hästen!

Förra veckan kom en 3 åring som är här på utbildning. En supertrevlig häst från Holland.
Väldigt mjuk och fin både i ridning och hantering. Gillar honom skarpt, tänker nog inte lämna tillbaka honom till hans ägare.. haha!
Gjorde iaf en liten film på honom så ni får se. Härligt att en 3 åring kan vara så fin! Problemet är dock att han har en tendens att krulla ihop sig, hur mjuk man än är i handen, men det är för att han inte orkar riktigt ännu + att rasen har givetvis enklare för sig att göra så än andra hästar. Alla iberer jag haft har varit ett litet problem att dom gärna krullar.
Men visst är han vacker? Som en riktig prins/prinsesshäst!

Dressyr...

Idag spontantävlade jag dressyr med Kakan. Vi efteranmälde och hade inte tränat eller nått men det var jättekul. Kakan fick fina omdömen men lite nerslag på att hon är en ganska sprallig häst och inte alltid helt lydig haha. Tror faktiskt att det skulle vart en hyfsad tävling och att hon hade fått mycket högre procent om jag gett henne en ärlig chans att träna lite mer. Som ni ser nu så blir det galoppinslag, svårt att göra halter, slår sig fri och sattsar på dressyrstaketet som hinder. Söthäst! Älskar henne så mycket!! ♥

RSS 2.0