bye toto

Innan jag åkte till spanien flyttade en av mina mest älskade hästar genom alla tider. Saknaden är ENORMT stor varje dag!!
Både Toto och Nickelback har alltså flyttat hemifrån nu.
Kommer en ny polle i helgen dock!

Filmer!

Hej!
Läste era kommentarer och såg att ni vill att jag ska blogga oftare och skriva mer, ska verkligen försöka bättra mig. Tycker dock det är så himla tråkigt att skriva om vardagsjobbet även om folk verkar vilja läsa om det... Nu kommer det ändå bli lite tyst (fast jag lova att bättra mig..) åker i natt till Spanien så lovar att blogga direkt när jag kommer hem för då har jag nämligen lite nyheter! Vad tror ni det är? Ny häst? Flytt? Sålt häst? har hänt ganska mycket som jag inte berättat om ännu också. Ska försöka ta tag i det när jag kommer hem!!

Pay&jump

Var igår på Pay&Jump med lilla Kotten! Han hoppade 2 st 50 cm haha sötnos! Vill ni att jag lägger upp film på det eller är det mest bara tråkigt att se en vinglig unghäst trava runt 50 cm? :)

trimmat

Idag har jag trimmat igenom hästarna samt fått rida fina Lilleman! Alla hästarna kändes väldigt bra, Junior börjar bli starkare i kroppen vilket också märks då han är lite jobbigare att rida ovh han börjar känna sig säker och lite kaxig och lyssnar inte alltid 100%. kotten är väldigt pigg och happy, bockar och gör lite luftsprång men ändå fin, Kakan var helt perfekt idag, ville inte sluta rida!
Toto har varit sjuk också, någon form av kolikliknande symptom. Men hon var ej förstoppad - hmm fattar inte riktigt men vet va ute och hon fick behandling och fölet mår bra!!
Imorn ska Kotten gå en pay&jump sen ska vi köra iväg Toto som nu flyttar till en veterinär där hon ska gå tills hon fölat samt över sommaren på bete med massa andra mammor och föl - så mysigt!!
I början av nästa vecka åker jag till Spanien också!
Saknar att tävla men snart drar allt igång igen och vi har fina talanger på väg upp och jag skulle även vilja köpa in några fler (om det fanns tid!!)

vildkottis

min lilla häst var lycklig över att få hoppa lite!
Han är även till salu nu när/om rätt person dyker upp.

Camiell Q

Camiell Q
2006
Camiell Flamingo Z - XX
hingst.
Junior som han kallas kom hit i november. Hade då inte gjort så mycket så inridningen påbörjades "på nytt" Han var lite riden när han kom. Är en stor stor häst! ca 175cm och kraftig men väldigt snäll och ödmjuk. Trevlig att jobba med och har fina kvalitéer. Ska bli roligt att jobba med honom nu och jag njuter varje gång jag rider/håller på med honom.

RSS 2.0