Adde + Rozaro

Jag tänker inte lägga upp någon film på Danne, tror ni kommer klaga för mycket men lägger upp på dom andra gullegrisarna!

haha

Frida:
"Du får absolut inte ta detta fel nu men hur lyckas du få så många hästar att utbilda eftersom du inte är så jätte duktig? Är själv sugen på att ha några hästar så men här nere där jag bor är det istortsätt totlat omöjligt om ud inte tävlat 130 hoppning och msv dressyr. Eller är släkt med någon duktig m.m. Menar som sagt inget illa, tycker ud gör ett bra jobb med hästarna men är bara nyfiken på hur du lyckas ;)"
Gårdagens bästa kommentar stod nog Frida för. Verkligen "vill inte säga det rakt ut men YOU SUCK!" haha.
Kan väl svara ändå eftersom det var en fråga.. Tja jag har tävlat 140, msv dressyr och var uttagen till landslaget i working equitation förra året samt bodde nere hos Pedro Torres och tränade några månader. Annars tror jag bara man är trevlig och gör ett bra jobb med dom hästarna man får, så syns man och får fler. Samt man kanske inte ska räkna med att få superhästar i början utan man kanske får börja med lite sämre hästar.
Jag är tacksam över att ha så fina hästar jag har nu! Sen får man aldrig ta något förgivet heller.

Vill ni se?

Har filmer på 3 hästar från idag om någon vill se...?

Söta ramar

Jag har en tillfällig inackordering i mitt stall som dock flyttar på lördag - tråkigt, vi har verkligen gillat att ha Anna och Pelle hos oss men vi visste redan från början att dom bara skulle vara där tillfälligt och nu far dom iväg till Västerås. Anna är så himla gullig, gjorde söta ramar till alla hästarnas namnskyltar!
Anna tänkte - rosa och glitter = Sofie. Så sant haha! Gulliga bästa Anna, kommer verkligen bli saknad!!

inget hänt

Det känns som att inget har hänt med hästar under den tiden jag inte bloggat så började jag tänka efter lite och idag tex tränade jag dressyr med Toto, för 2 dagar sen började jag piaff tröna Rozaro, ska se om någon kan filma imorn, började även samma dag träna spansk skritt med Valle. Imorn och på fredag ska Ella och Antique hoppa, Dandy och Toto också tror jag och säkert Rozaro med när jag ändå håller på... Kommer snart en kund från USA och provar hästar hos mig, kommer en häst nästa vecka på försäljning osv. Hänt en hel del med andra ord när man tänker efter. Faktiskt bara roliga saker.
Det enda tråkiga och negativa jag kan säga är att super-Rolf har lite vintervila, saknar verkligen att rida och hoppa honom!! Ella och Adde har inte hoppat så mycket heller (dels för min rygg/nacke och dels för att det varit fruset där dom bor men imorn och på fredag kommer dom till mig - lycka!!!)
Köpt en del nya saker också men har inte bilder på allt men kan visa lite...
Taggad häst på att träna dressyr ahahaha...
Danne fick ett 400g ute täcke med hals och ett 400g inne täcke :)

heeeeej

sjukt seg uppdatering på min blogg jag vet men förra veckan var jag med om en ganska stor bilolycka och har ändå knappt kunnat rida därför har jag inte haft något direkt att skriva om + att jag har jobbat väldigt mycket. enda nyheten typ är väl att jag är brunhårig nu ;)

Toto pay n jump

Igår var vi iväg med bara Toto på en pay n jump. Hon hoppade väldigt trevliga språng men håller på och dummar sig lite mellan hindrena, ni får kolla själva på filmerna och säga vad ni tycker.
Om ni har någon bra förklaring på varför hon gör så och hur jag kan motverka det så får ni hemskt gärna dela med er. Det kan komma när som helst, vart som helst (även när jag rider dressyr) och hon varnar inte det minsta innan...
Det enda jag kan komma på att testa nu är att försöka hålla henne lite mer på ytter - dock är det hårfint man kan göra d innan hon blir arg och börjar bocka...

swt!


RSS 2.0