yes ny häst

Ni gissa rätt (såg på min facebook..?) ;) Jag har köpt en till häst. Ger er mer info sen när han får en egen plats i my little ponies... Ska ta lite bilder på honom också någon dag.
En film från första gången:

Gissa!

Någon som kan gissa vad som kommer hända idag?
VÄLDIGT ROLIG GREJ!!

Bilder :D

Fick ett helt gäng med superfina bilder tagna utav duktiga Melinda! Tack!!

Åby

I lördags var vi iväg med 3 hästar och tävlade som sagt var.. Jag red ganska dåligt men hästarna var världens finaste! Red 2 st 1m klasser på alla. Eller Toto gick bara 1 klass...
Rolle var först ut och satte en nolla! Duktig!!!
Sen var det Ella som hade ett oturligt pet på sista hindret :( Annars så himla duktig!!
Toto var sist i första klassen och hoppade även hon nolla!!
Valde att låta Toto bara gå en klass när hon var så duktig!
I Andra klassen hade både Ella och Rolle var sitt tråkigt skitpet annars va dom så himla superfina!! Dom var båda lite trötta i andra klassen, var en lång dag, lång resa osv för dom men dom klarar det himla bra!
Så stolt över alla 3!!
Som sagt, dålig ridning från min sida - superhästar!!
Ett av klippen på Rolle funkar inte ännu på youtube. får se om det blir bättre imorn, lägger isf upp det då!

Tävling

Nu ger vi oss av på tävling med Ella   Toto &   Rolle




Håll tummarna!


hinner inte blogga :(

Eftersom jag som vanligt inte hinner skriva så mycket så lägger jag upp lite bilder!
Tack så jättemkt för alla kommentarer på filmerna!!

Säg gärna vad ni tycker om bilderna nu också :)

ej publicerade filmer

Hittade några gammal filmer som jag inte lagt upp på bloggen!
Skulle jättegärna vilja höra vad ni tycker och om ni har några tips och råd på vad som kan bli bättre?

Antique

Antique
2006
Akribori - Pik Trumpf
Litet ytterst gulligt sto som ägs av en kompis till Lisa. Jag föll direkt för henne. Väldigt grön och oriden men samarbetsvillig häst som även om hon känns aningens missförstådd så vill hon göra rätt. Flashig häst som hoppar trevligt. Rör sig för tillfället väldigt trippigt men tror det kommer bli bättre när hon kommer till sin rätta och börjar arbeta ordentligt. Till Salu!!

stackars blogg!

Gudars vad bloggen har blivit lidandes på sistone. Jobbar så extremt mycket nu men efter nästa vecka kommer det blir bättre. Nu prioriterar jag jobb - hästar - kompisar - SÖMN (som det dock inte blir så mycket av...)
Den nya hästen som jag har börjat hoppa hemma hos Lisa var jättefin, blev mycket förtjust i henne! Den är till salu hemma hos Lisa (som äger Ella + Rolle) så jag ska rida den på samma sätt som R + E vilket känns jättekul! Jag skriver mer någon dag när jag får mer tid. Ska göra presentation på 4 nya hästar!!
Tålamod mina vänner, det kommer!!

Svarar.

Stina:
jag tycker om att titta in på din blogg! men ibland skulle jag vilja att du beskrevs aker lite mer....till ex ditt in lägg nedanför det här, what lixom? fattar att det är ngt sorgligt men inte vad...och sedan bara en massa bilder..men ingen info om hur det gick på kvaliten lr så..kan du inte berätta lite mer! vi läsare vill ju höra vad som är på g. Som sagt, du är en intressant tjej med mycket fina hästar på G, men skriv lite mer och följ upp tidigare inlägg...vet inte hur många gånger jag väntat på att du ska avslöja ngn av dina "hemligheter" :D it is killing me!!
well, hoppas du hittar lite inspiration till att skriva lite mer :D jag vill i alla fall läsa det!
Sofie Svarar:

Hej tack snälla för dina synpunkter! Anledningen till att jag ibland skriver så lite är dels för att jag jobbar väldigt mycket och dels för att vissa saker kan jag inte berätta om men ska absolut ha det här i baktanken när jag skriver och försöka berätta lite mer i fortsättningen. Det var väldigt roligt och intressant att läsa dina åsikter och jag tog verkligen till mig dom, ska försöka hinna med att blogga mera och ska även lägga till lite flera hästar i "my little ponies" osv. Kan även göra ett inlägg om mitt liv, så att alla förstår hur mycket jag är borta :)

pics


AFFE :'(

VÄRLDENS FINASTE AFFE :'(:'(
Så oerhört tragiskt och sorgligt :(

jobbig men bra dag!

Gud vad fullt upp det har varit idag, är helt död! Men alla hästarna var så fantastiskt duktiga idag så det var jättekul! Jag har inte ridit Valle sen han åkte ifrån oss till portugal så känns skönt och roligt att han är tillbaka i sverige och Rozaro har jag inte ridit sen jag va i Portugal.
Det var någon som kommentera att jag skrev "Ska rida Rozaro och Valor för första gången" mena såklart första gången sen dom kom hit nu. Man måste tydligen alltid vara övertydlig i bloggen, för det går aldrig att misstolka något på ett positivt sätt utan alla tar allt som är minsta lilla oklart som en anledning att kommentera att man ljuger eller har fel. SWEET!
Iaf så var alla hästarna så himla fina idag! Mycket glad att jag har dom alla!
ABSOLUT FÖRSTA GÅNGEN!

blod, svett och tårar

Det krävs verkligen hårt arbete för att hinna/orka med allt just nu.
Dagen började med att jag jobbade 6.30-10... sen åkte jag direkt till stallet och red Dandy, Toto, Goofy, Unico och Liso + longerade Valle och Rozaro. Så skötte jag stallet lite där imellan förstås osv. Kom hem strax efter 22 ikv. Så imorn är det stallet kl 7 som gäller för sen jobbar jag 15-22.30.. Huwwa! Men ska rida både Valle och Rozaro för första gången imorn!! Kul Kul!
Godnatt!

smile!

Jag sitter på jobbet men vill bara HEM för mamma ringde precis och sa att dom nya hästarna har kommit till Sverige!!
Är väldigt glad över att ha 2 nya fina hästar i stallet iaf och sewr väldigt mycket fram emot imorn när jag ska träffa dom! Båda är mycket trevliga individer som jag tycker väldigt mycket om. Dom kommer från min tränare Pedro i Portugal och ägs av Zeger ridcenter.

Kvalitén med Rolf

Hejhoppp nu blir det kvalitén med super-rolf!

kvalitén

Nu åker jag på kvalitén med mamma och Lisa och självklart världens bästa ELLA



bäbisarna!


RSS 2.0