grisar <3


Advokat

Idag pratade mamma med en advokat, visade allt som hästens förra ägare skrivit både i min blogg, sms, facebook osv. Mamma visade även det vi skrivit. Fanns tydligen många punkter vi kan anmäla på. Så jäkla tråkigt att det ska behöva vara så, enligt honom har vi inte gjort något fel, inget kontraktsbrott osv. Skönt det!

Önskar bara att kvinnan kunde sluta stalka mig och sluta snacka och sluta hänga ut mig, hon har skrivit mer nu men kommer inte lägga ut något mer eftersom allt ändå bara är osanning och förtal som advokaten sa. Vi kommer inte anmäla som det ser ut nu, men fortsätter det så får man se vad som sker.


for sale

ANNONS

kontrakt!

Skulle kunna lägga upp bilder på kontraktet - står inget om att röntga rygg osv. Har tagit en kopia på det också som jag har med nästa gång jag träffar gamla ägaren till Dandy så får hon läsa själv eftersom jag antar att hon tappat bort sitt kontrakt då hon skriver såna falska saker, vill du ha en ny kopia så kan du bara säga det så fixar jag fram en till dig.

hästvärlden...

För ca 6 månder köpte jag en "problemhäst" för att ägarna sa att dom skulle slakta honom - köpte han billigt, red till lite och sålde ca 6 månader senare...
Nu har ägarna börjat hänga ut mig och kalla mig dålig djurvän för att jag sålde hästen. Den nya ägaren ville absolut inte att jag skulle ge hans nr till gamla ägaren så hon lägger ut en eterlysning på hästen och får tag på nya ägaren.

Vad säger ni, hade jag fel i att sälja hästen eller har gamla ägaren rätt?
Hästen va absolut ingen häst för mig, men jag ville inte att han skulle slaktas eftersom han va ganska ung, fult frisk och faktiskt väldigt fin.



Tävlat!

Både Rolle och Ella fick gå 1m-1m10 och dom båda hoppade fantastiskt, ett missförstånd i 1m10 med Ella annars va båda hästarna klockrena. Duktiga superstjärnor!

RSS 2.0