Corsica

Corsica
2002
Cortez - Indoctro
Har en ny häst hemma i stallet sen ca 2v tillbaka. Hon ägs av Jeanette men jag har henne nu ett tag och tränar och tävlar. Jättefin tjej, väldigt snäll och trevlig. Hoppar bra men behöver lite mer självförtroende så att hon vågar ta lite mer egna initiativ men är en rolig häst att rida och framförallt väldigt vänlig både att rida och hantera. Ska bli mycket spännande och roligt att jobba med henne. Kakan som jag kallar henne är dessutom dotter till min gamla häst Nikado! Sjukt roligt!!

Snart igång!

Räknar med att komma igång och rida igen nästa vecka och ser framemot nya utmaningar, nya hästar och nya mål!
Snart kommer jag alltså rida igen så om ni vill ha en häst inriden, tillriden, tävlad eller såld så är det bara att höra av sig!
[email protected]

Ella + Rolle

Igår va vi och kollade lite på Ella och Rolle när dom tävlade med sin nya ryttare. Vi såg dock bara första klassen sen va vi tvungna att åka hem. Ella hoppade felfritt i 1m10 och Rolle hade ett ner. Duktiga ponnys!!!!
Sen i 1m20 såg vi då inte tyvärr men Ella va felfri där också!!! Och Rolle hade utg såg jag på resultatlistorna :/
Ändå väldigt stor skillnad mot förra tävlingen där Ella hade 12 resp. 16 fel i 110-120 och Rolle va utesluten i båda. Duktig duktig duktig Ella som satte första falsterbo kvalet!! Och duktig Sarah också naturligtvis som red!!

RSS 2.0