Lilla Toto <3

Skulle ta in henne från hagen i måndags coh såg då att hon va jättesvullen och röd och halva ögat hängde ut!!! Ringde till vet som sa att jag bara skulle tvätta och avvakta. Hon åt bra och hade ingen feber men sen framåt kvällen hade hon feber och var mycket hängig så åkte in med henne till Strömsholms regionsjukhus akutavdelning där hon fick vara halva natten. Massa undersökningar osv. Först ville dom att hon skulle sova kvar men eftersom hon är lite orlig av sig så va det bättre hon fick komma hem, med tankte på fölet i magen också. Nu äter hon mediciner samt ögonsalva och ögondroppar. Hon är jätteduktig och snäll när jag ger henne medicinerna, min fina lilla prinsessa! tack och lov så verkar det inte som att hornhinnan är skadad. Nu står hon på boxvila 1v och hoppas hon återhämtar sig snabbt!!

TOTO ÄR SJUK!

TOTO ÄR SJUK!!!!
Fick vara halva natten på Strömsholms hästsjukhus (akuten!) halva natten igår, nu står hon på boxvila och äter massa mediciner. Hon är dock INTE döendes och det är ingen fara med bäbisen. Berättar mer sen om ni vill veta.

erat fel!

Klart det inte är kul att blogga när ni ändå inte kommenterar - skärpning nu va!

Film på Kotten

Här är en film på Kotten - som för drygt 1 månad sen aldrig ens haft grimma på sig.
3 år gammal. Indorado x Hors La Loi
En riktig framtidshäst! Ingen jätteflashig häst eller "wow"häst och ingen superteknik men ärlig, snäll, försiktig, stort hjärta och ödmjuk häst. Tror han kan bli riktigt bra! Ser verkligen framemot nästa år när han kan börja tävla. Han har väldigt stor ridbarhet och är mjuk och fin i handen och för skänkeln.

Massa nytt

Verkligen massa nytt som hätn. bla så har ju hästarna flyttat. Kakan gjorde sig illa på senaste tävlingen och fick 2 stygn men nu är dom borta och hon är igång igen! Kotten är jätteduktig, inriden och inhoppad på bara 1 månad! Fantastisk häst. Vill ni att jag ska försöka fixa en film till imorn? Har en ligger på min HD kamera men får inte in det på datorn men kan filma med gamla om ni tycker det är intressant?

uppdddd

jag suger på att uppdatera. Ska försöka bättra mig.
Har hänt massor!

RSS 2.0