filmer


SuperRolf!

Idag har alla hästarna varit så himla duktiga! Bestämde mig för att försöka rida Amex - utan hjälp, utan lina eller ledare - sist ramlade jag av med ledare... Idag gick det dock bra och jag red i alla gångarter och han var så himla duktig!! Bara 4:e gången med sadel och bara varit från lösdriften i ca 1 v. Fantastiskt. Såklart svårt att svänga och stanna men annars toppen. Red även Perra och Toto i ridhuset lite dressyr, svårt att komma ihåg att Perra bara är 3 år! (Född 2007 men född i september...) Han är så himla färdig och fin i kroppen! Riktig sagohäst. Sen åkte jag även och hoppade Rolle och han var helt fantastisk, från att jag satte foten i stigbygel tills jag klev av bjöd han på så himla fin och härlig energi och hög ridbarhet (även om han tycker att lyda är lite överskattat ibland.) Hoppade några språng på 1m40 och han gör det lekande lätt! Himla fin 5 åring som nu iår ska upp på  1m20, mycket roligt!!
Har 2 små mobilfilmer som jag visar.

gullungar!

Idag var hästarna väldigt fina och trevliga, red Ella, Toto och Perra och longerade Amex. Ella hoppade riktigt trevligt idag, okomplicerat och fint. Mjuka språng och vi hoppade en aningens större trippelbarr och hon hoppade med gott självförtroende. Laddade på som tusan redan i svängarna och hon kändes hela tiden 100% med. Hon har verkligen utvecklats så himla fint på den tiden jag har ridit henne och jag blir alltid så glad av att rida henne.
Mitt företag finns nu även på facebook!!
LÄNK - GILLA!

TOTOS ANNONS

DEN SOM HAR ANNONSERAT UT TOTO - TA BORT!!!
FÅR JAG REDA PÅ VEM DET ÄR KOMMER DU BLI ANMÄLD, HAR KONTAKTAT HÄSTNET OCKSÅ!
MOGET BETEENDE KUKHUVUD!!!!



OBS. FALSK ANNONS, TOTO ÄR INTE TILL SALU!!

Tävlade förra helgen!

Förra helgen var vi iväg på tävling med Rolle, Ella och Toto. Hade ingen kanondag tyvärr, riktig stolpe ut dag. Hästarna hoppade riktigt bra men jag va inte på topp tyvärr. Det blev dessutom väldigt lång väntan för både Rolle och Ella och så skulle dom debutera 110. Inte bästa förutsättningarna, men dom hoppade helt fantastiska språng men kändes lite trötta. Var väldigt stolt över dom båda!!
Toto hoppade också väldigt fina språng som vanligt men i första klassen kom vi till 6e hindret av 8 och där tog det stopp. Ett litet neutralt hinder utan något tittigt, mot utgången osv. I andra klassen red min kompis Oscar men det funkade inte heller - dom tog sig tillslut över 1:an. Gud vilken bitch Toto kan vara!! Tråkigt när hon egentligen hoppar så lätt och smidigt som en katt!!

Världklass.

Ville bara säga en gång till att Toto är världens finaste ponie! ♥


Nytt i stallet!

Har även 2 st nya fina hästar i stallet som jag och min mamma äger. Jag får göra egna presentationer på dom lite senare men båda 2 är födda 2007. Fina trevliga noga utvalda individer som vi tror mycket på!


Sålda hästar 2011

 

Under 2011 har jag sålt 5 hästar.

1 var min egna och resten var åt kunder.

ROZARO

VALOR

EL FAKHIR

ANTIQUE

DANDELION

 


problem

Har försökt blogga flera gånger nu men det går inte att få in filmer. Testat både pc och mac. Sett att andra haft problem, hur löste ni det? Vill komma igång med bloggen igen!


RSS 2.0